Cam4 Tokens en Shows

Cam4 Tokens en Shows
12 maart 2024

Cam4 gebruikt tokens als primaire valuta voor verschillende functies en interacties. Of je nu een kijker bent die geniet van een uitzending of een omroep die je publiek vermaakt, het begrijpen van Cam4-tokens is essentieel voor een lonende ervaring.

Wat zijn Cam4 tokens?

Tokens dienen als valuta binnen het Cam4 ecosysteem en bieden gebruikers een breed scala aan functies en interacties. Met tokens kunnen kijkers: 

 • Modellen fooi geven, 
 • Cam4-cadeaus sturen, 
 • toegang krijgen tot privéshows, 
 • en nog veel meer. 

Tokens zijn verkrijgbaar in verschillende pakketten, waarbij grotere pakketten lagere kosten per token bieden. Omroepen hebben de mogelijkheid om de tokens die ze tijdens optredens verdienen in te wisselen voor hun geldwaarde.

Ook model worden? Lees hier meer: Cam4 webcam model worden

Hoe werkt Cam4 Fooi?

Voor kijkers: Alle leden van Cam4 kunnen tokens kopen om modellen een fooi te geven als blijk van waardering voor hun optredens. Het geven van een fooi is niet alleen een blijk van steun, maar levert de webcammers ook echt geld op. Tokens zijn verkrijgbaar in pakketten en de kosten per token nemen af bij grotere pakketten.

Voor webcam modellen: Cam4-uitzendingen kunnen fooien van kijkers accepteren. Ze kunnen hun fooihistorie en verdiensten volgen via hun Broadcasters Dashboard, zodat ze hun prestaties en betrokkenheid bij hun publiek kunnen volgen.

Tokens sturen op Cam4

Show- of doelgegevens: In dit gedeelte vind je informatie over de showbeschrijving, onderwerpen of doelgegevens van de artiest als deze zijn verstrekt aan kijkers.

Voortgangsbalk doel: Als er een doel is ingesteld, kunnen kijkers de voortgang van het doel volgen terwijl er tips naar de omroeper worden gestuurd. Het bereiken van doelen ontgrendelt speciale optredens, wat kijkers aanmoedigt om mee te doen.

Knoppen voor snelle tips: Met deze knoppen kunnen kijkers snel tips in chat naar de cammers sturen, met vooraf ingestelde tokenbedragen van 5, 10, 25 of 50 tokens.

Tipbedrag invoeren: Kijkers kunnen een eigen fooibedrag invoeren om naar het cam model te sturen, zodat ze hun waardering voor de show op een flexibele manier kunnen tonen.

Tokens kopen: Om het tokensaldo aan te vullen, kunnen kijkers op deze knop klikken om meer tokens te kopen. Cam4 biedt verschillende tokenpakketten voor verschillende voorkeuren en budgetten.

Nog geen model? Klik dan hier!

Tokens Pakketten

 • 1000 tokens: €159,99
 • 500 tokens: €84,95
 • 250 tokens: €44,95
 • 100 tokens: €18,99
 • 50 tokens: €9,95

Opmerking: Bij elke aankoop wordt €1,00 transactiekosten in rekening gebracht.

Verschillende shows op Cam4

Op Cam4 hebben zowel modellen als gebruikers toegang tot verschillende functies. De meest voor de hand liggende functie is natuurlijk de 'gratis' openbare shows. Hier verdien je geld door tips te ontvangen. Maar er zijn ook andere opties beschikbaar: 

 • Gratis chat
 • Privéshow
 • Spionnenshow
 • Groep show
 • Geschenken

Het grootste publiek vind je bij de Free chat. Er zijn echter ook meer functies. Een van die functies is cam2cam, waarbij klanten kunnen deelnemen aan een meer interactieve live videochatervaring door een Cam2Cam Privéshow aan te vragen. Deze privéshows bevatten volledige audio- en videomogelijkheden, waardoor de cammodellen de klant kunnen zien en horen terwijl ze optreden. Cam2Cam is een gratis functie tijdens Privé Shows, waarvoor geen extra tokens nodig zijn om te activeren. Als cammodel heb je de controle over het instellen van de kosten per minuut voor deze privéshows.

In een privéshow kunnen andere kijkers meekijken als spionnen. Spionnen betalen een vast bedrag aan tokens per minuut om naar de uitzending te kijken, maar ze kunnen de chat niet zien of eraan deelnemen. Je kunt Spionnenshows in- of uitschakelen in het venster Instellingen Privéshow. Vergeet niet dat het inschakelen van spionageshows een geweldige manier is om extra tokens te verdienen en kijkers betrokken te houden tijdens een privéshow. Als je in een privéshow bent, heeft de miniatuur van je map een pictogram in de vorm van een sleutel en wordt er een bericht weergegeven in het uitzendvenster van je kamer. Kijkers die de kamer binnenkomen terwijl u in een privéshow bent, kunnen wachten tot de show is afgelopen of meekijken als Spion.

Hoe verdien ik tokens met privéshows?

Privé Shows hebben variabele prijzen, je kunt kiezen uit een van de volgende voor je shows:

 • 12 Tokens/Minuut, 6 Tokens/Minuut Spion
 • 18 Tokens/Minuut, 6 Tokens/Minuut Spion
 • 24 Tokens/Minuut, 6 Tokens/Minuut Spion * (standaard)
 • 24 Tokens/minuut, 12 Tokens/minuut Spion
 • 30 Tokens/minuut, 6 Tokens/minuut Spion
 • 30 Tokens/minuut, 12 Tokens/minuut Spion

Geschenken

Een andere leuke functie is de mogelijkheid om Cam4-cadeaus te versturen en te ontvangen, virtuele cadeaus die leden kunnen kopen en naar zenders kunnen sturen als een persoonlijker alternatief voor fooien. Elk cadeau heeft een tokenwaarde die bij ontvangst wordt toegevoegd aan het saldo van de ontvanger. Bijvoorbeeld, het ontvangen van een Message in a Bottle staat gelijk aan het ontvangen van een fooi van 100 tokens.

Groepsshows

Cam4 biedt ook groepsshows aan, waarbij webcammers een meer exclusieve, privé-ervaring kunnen bieden aan kijkers die een kaartje kopen. Tijdens deze shows bepalen de modellen de ticketkosten, het tokendoel en de tijdslimiet. Als het token-doel binnen de tijdslimiet wordt gehaald, worden de tickethouders naar een privékamer geleid met exclusieve video-, audio- en chatmogelijkheden. Kijkers die geen tickets hebben gekocht, worden naar een aparte chatruimte geleid zonder audio of video, net als bij een gewone privéshow. Ze kunnen op elk moment deelnemen aan de groepsshow door een ticket te kopen.

Cam4 Pornhub kanaal 

Het CAM4 Pornhub kanaal is een unieke samenwerking tussen CAM4 en Pornhub, waarbij speciale opnamen van camshows van top performers op CAM4 worden gepresenteerd aan de kijkers van Pornhub. Dit kanaal biedt een platform voor performers om hun naamsbekendheid te vergroten en meer kijkers en fans te bereiken via het enorme publiek van Pornhub. Het is goed om te weten dat alleen performers die expliciet toestemming hebben gegeven om hun shows op te nemen en te bewerken, te zien zijn op het CAM4 Pornhub kanaal. Deze performers kunnen profiteren van de exposure door hun CAM4 accountnaam duidelijk zichtbaar te maken voor de kijkers. Hierdoor kunnen ze niet alleen meer kijkers aantrekken, maar ook meer inkomsten genereren.

Performers kunnen zich opgeven als geïnteresseerden door contact op te nemen met de aangewezen contactpersonen bij CAM4 via de chat op de website of door een e-mail te sturen. Indien een performer besluit om niet langer deel te nemen aan het kanaal, kunnen ze op elk moment verzoeken om hun content te verwijderen. De video's die op het CAM4 Pornhub kanaal worden geplaatst, zijn verder voorzien van een CAM4 watermerk om te voorkomen dat ze worden gekopieerd. Deze video's worden exclusief gebruikt voor plaatsing op Pornhub en worden ook opgeslagen in de beveiligde database van CAM4.

Hoewel inkomsten uit advertenties niet het primaire doel zijn van deze samenwerking, is het doel om bezoekers van Pornhub naar de CAM4 profielen van performers te brengen. Hierdoor wordt de focus gelegd op het vergroten van de naamsbekendheid en het bereik van performers, wat hen kan helpen om meer kijkers aan te trekken voor hun live shows. Bovendien kunnen performers hun Pornhub of Pornstar profiel laten taggen om hun bekendheid te vergroten en kijkers te helpen hun profiel en live shows gemakkelijker te ontdekken. Dit draagt bij aan een grotere exposure en kan leiden tot meer kijkers en inkomsten voor de performers.

Lees verder: Cam4 begrijpen

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden