Betaald worden op Cam4

verschillende opties

Betaald worden op Cam4
5 februari 2024

Inhoudsopgave

Als je erover denkt om model te worden op Cam4, heb je waarschijnlijk vragen over hoe je betaald wordt, hoe je betalingen instelt en andere geldgerelateerde zaken. Deze gids beantwoordt deze veelgestelde vragen en geeft je nuttige informatie over de financiële kant van het Cam4-model zijn.

Meer weten over zelf model worden? Cam4 webcam model worden

Verdiensten

Als Cam4 model heb je de mogelijkheid om inkomsten te verdienen door fooien van kijkers te ontvangen. Elke token die je ontvangt is $0,10 waard (100 tokens = $10,00), en je kunt je verdiensten laten uitbetalen zodra je een minimum uitbetaling van $50,00 hebt bereikt. 

Volg deze stappen om een uitbetaling aan te vragen:

  • Zorg ervoor dat je bent ingelogd op je Cam4.com account.
  • Klik op het tandwiel rechtsboven in je scherm en selecteer "Broadcaster Dashboard".
  • Je krijgt je dashboard te zien waar je documenten kunt uploaden voor degenen die op de cam verschijnen, je verdiensten kunt laten uitbetalen en je betalings- en verdienhistorie kunt bekijken.
  • Klik op "CASH OUT" om een uitbetaling aan te vragen.

Betaalmethoden

Bij Cam4 begrijpen ze het belang van het aanbieden van verschillende betalingsopties om tegemoet te komen aan de behoeften van modellen wereldwijd. 

  • ACH (directe storting)
  • Directe storting CA
  • Yoursafe- Biedt een E-wallet en een betaalpas die je kunt gebruiken bij geldautomaten en kassa's.
  • Euro-overschrijving
  • Paxum
  • Pinguino

Nog geen model? Klik dan hier!

Hier vind je een gedetailleerd overzicht van de betaalmethoden die ze aanbieden:

Yoursafe:

Yoursafe biedt gebruikers zowel een E-wallet als een debetkaart die kan worden gebruikt bij geldautomaten en verkooppunten (POS). Met een minimum uitbetaling van $50 USD en dagelijkse verwerking zorgt Yoursafe voor snelle toegang tot geld. Bovendien kunnen modellen genieten van een Yoursafe MasterCard met een jaarlijkse vergoeding van €29,50, waarvan de eerste 6 maanden wordt afgezien voor Cam4 cammers. Door gebruik te maken van de Yoursafe-kaart tijdens deze periode, kunnen gebruikers de gratis periode verlengen met nog eens 18 maanden, waardoor ze in feite genieten van twee jaar zonder jaarlijkse kosten. De kosten voor het ontvangen van geld van Cam4 op de Yoursafe rekening zijn gratis, met een minimale vergoeding van €0,75 voor het overmaken van geld naar een Europese bankrekening via EUR SEPA en €2 voor het opnemen van contant geld bij een geldautomaat in EUR valuta. Voor ondersteuning kunnen gebruikers contact opnemen met [email protected].

Paxum:

Paxum biedt meerdere betalingsopties, waaronder bankoverschrijving, ACH en EFT naar debit/creditcards, met een minimum betaling van $50 USD (met uitzondering van kaarten uitgegeven door financiële instellingen in Canada, de VS, Israël en Japan). Gebruikers moeten een bestaande Paxum-account hebben, die eenvoudig kan worden ingesteld op paxum.com. Euro overschrijvingen worden dagelijks verwerkt (maandag tot vrijdag), waarbij fondsen aangevraagd voor 23:59 EST de volgende werkdag worden verwerkt. Gebruikers moeten essentiële bankgegevens opgeven zonder speciale tekens te gebruiken en moeten zich ervan bewust zijn dat hun bank extra kosten in rekening kan brengen. 

Euro Wires:

Euro Wires zijn een handige en efficiënte manier om geld over te maken, vooral binnen de eurozone. Ze zijn gratis en vereisen een minimale betaling van $100,00. Sepa (Single Euro Payments Area) en Swift betalingen worden nu dagelijks verwerkt van maandag tot vrijdag, waardoor een snelle overdracht van geld gegarandeerd is. Bij het initiëren van een Euro Wire moet je essentiële informatie opgeven, waaronder de SWIFT-code, IBAN, naam en adres van de rekeninghouder en naam en adres van de bank. Het is belangrijk om te weten dat je speciale tekens (komma's, punten, streepjes, etc.) moet vermijden bij het invullen van je bank-/rekeninggegevens.

Belangrijke opmerking: Hoewel Euro Wires gratis zijn, kan je bank (of intermediaire bank) extra kosten in rekening brengen. Het is noodzakelijk om met je bank te overleggen voordat je een betaling initieert, zodat je op de hoogte bent van eventuele extra kosten.

US Direct Deposit (ACH - alleen VS):

Directe stortingen, vooral in de VS, zijn een handige methode om betalingen rechtstreeks op je bankrekening te ontvangen. Ze vereisen een minimale betaling van $100,00 en kunnen worden aangevraagd voor dinsdag 11:59 pm EST om te worden opgenomen voor betaling op vrijdag. Zodra het betalingsverzoek op vrijdag naar de bank is gestuurd, moet je rekening houden met 3 tot 5 werkdagen voordat het geld op je rekening staat. Zowel zakelijke als persoonlijke accounts kunnen worden gebruikt voor US Direct Deposit.

CA Direct Deposit (alleen Canada):

Voor gebruikers in Canada bieden Direct Depositits een naadloze manier om betalingen te ontvangen. Ze zijn gratis en vereisen een minimale betaling van $100,00 USD. Betalingen die via CA Direct Deposit worden ontvangen, worden op je bankafschrift weergegeven als GRANITY MEDIA INC. Als je Canadese Direct Deposit Bank ID uit slechts 3 cijfers bestaat, voeg dan een 0 (nul) toe aan het begin van het nummer.

Belangrijke opmerking: Net als bij Euro Wires kan je bank extra kosten in rekening brengen voor CA Direct Deposit. Het is raadzaam om vooraf met je bank te overleggen om mogelijke kosten te verduidelijken.

Andere verwerkers:

Ze werken ook samen met Pinguino, een betalingsverwerker die zich richt op de behoeften van Colombianen en Venezolanen en die snelle, veilige en eerlijke geldopnames rechtstreeks naar bankrekeningen met ondersteunende documenten biedt. Met minimale kosten van $5 en een minimale uitbetaling van $50 zorgt Pinguino voor snelle transacties, die meestal binnen één werkdag worden verwerkt.

Lees verder: Cam4 Tokens en Shows

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden