Tips om meer te verdienen als model op Cam4

Tips om meer te verdienen als model op Cam4

Tips om meer te verdienen als model op Cam4
22 april 2024

Als Cam4-model streef je natuurlijk naar maximale verdiensten en optimale prestaties op het platform. Gelukkig zijn er talloze strategieën en functies beschikbaar om je inkomsten te verhogen en je publiek tevreden te stellen. Hier zijn enkele tips en trucs om meer te verdienen als Cam4-model:

Verwijs een vriend

Moedig je vrienden en vriendinnen aan om ook uit te zenden en verdien samen een bonus. Het is een win-winsituatie waarbij zowel jij als je vrienden profiteren. Begin met het uitnodigen van je vrienden om een CAM4-account aan te maken. Begeleid hen tijdens het registratieproces om ervoor te zorgen dat ze succesvol kunnen starten als performers op het platform. Zodra je vriend of vriendin zich heeft aangemeld, laat hen jouw gebruikersnaam doorgeven aan CAM4 om in aanmerking te komen voor de 'Verwijs een Vriend'-bonus.

De nieuwe performer die je hebt doorverwezen, kan ook deelnemen aan het bonusprogramma en tot wel USD 600 aan bonussen verdienen in 12 weken. Zodra de nieuwe performer minimaal 20 uur heeft uitgezonden en minimaal USD 100 heeft verdiend, ontvang jij als verwijzer een bonus van USD 50. Belangrijk om op te merken is dat de nieuwe performer niet noodzakelijkerwijs die USD 100 binnen 20 uur hoeft te verdienen.

Voorwaarden voor de bonus

 • De bonus wordt alleen uitgekeerd aan nieuwe performers die voorheen niet actief waren op CAM4.
 • Nieuwe modellen moeten onder de Nederlandse vlag uitzenden en Nederlands spreken.
 • Het nieuwe cammodel moet jouw gebruikersnaam aan CAM4 doorgeven om mee te doen aan de 'Verwijs een Vriend'-bonus.
 • Eventuele ontvangen bonussen tellen niet mee in de minimale verdiensten van USD 100 voor het nieuwe model.
 • Tokens die je aan je vrienden geeft, tellen ook niet mee in de minimale verdiensten van USD 100.

Door gebruik te maken van de 'Verwijs een Vriend'-optie, help je niet alleen je vrienden om hun carrière als performer te starten, maar verdien je zelf ook extra door hen naar CAM4 te verwijzen.

Ook model worden? Lees hier meer: Cam4 webcam model worden

Creëer een persoonlijk fooien-/tipmenu

Wil je jouw camcarrière naar een hoger niveau tillen en meer tokens verdienen? Het creëren van een persoonlijk fooien-/tipmenu kan je daarbij helpen! Met dit handige hulpmiddel kunnen kijkers precies zien welke acties je aanbiedt en hoeveel tokens ze moeten geven om deze uit te voeren tijdens je show. Het instellen van een tipmenu kan om diverse redenen handig zijn.

Allereerst is het tipmenu volledig aanpasbaar en kan op elk moment worden gewijzigd of bijgewerkt. Je hebt daardoor de controle over welke acties je aanbiedt en tegen welke prijs. Jouw kijkers weten dan ook precies hoeveel tokens ze moeten geven voor elke actie, zonder dat ze erom hoeven te vragen. Dit vergroot de interactie en betrokkenheid tijdens je shows. Het tipmenu is tijdens elke show gemakkelijk toegankelijk via je profiel, waardoor kijkers snel en eenvoudig kunnen beslissen welke acties ze willen zien. Minder spraakzame kijkers zijn ook meer geneigd om mee te doen wanneer ze duidelijk zien welke acties beschikbaar zijn en tegen welke prijs.

Het instellen van je persoonlijke fooien-/tipmenu is eenvoudig. Zoek de functie 'Fooienmenu' in de buurt van het Game Center en voer elke actie en het vereiste fooibedrag in. Zorg ervoor dat je minimaal vier acties toevoegt om je fooienmenu te activeren. Je kunt maximaal 12 opties toevoegen en bijwerken terwijl je inzicht krijgt in de voorkeuren van je kijkers. Enkele ideeën voor je tipmenu zijn onder meer kushandjes, het noemen van de namen van kijkers, flashen van borsten, massages met olie, spanken, twerken, het gebruik van speeltjes gedurende 15 seconden, en nog veel meer. Wees creatief en laat je persoonlijkheid stralen.

Meer weten over wat je kunt verdienen op Cam4? Cam4 Tokens en Shows

Schrijf Erotica Voor Cam4

Als je een passie hebt voor schrijven of al een ervaren auteur bent en je op zoek bent naar een platform om je erotische verhalen te delen, dan biedt Cam4 precies wat je nodig hebt. Het delen van erotische verhalen kan niet alleen je creativiteit stimuleren, maar ook een extra inkomstenstroom genereren. Wanneer je je erotische verhaal indient bij Cam4 en het wordt gepubliceerd op de blog van de website, ontvang je maar liefst 200 tokens als beloning. Dit is een uitstekende kans om je schrijftalent te tonen en tegelijkertijd wat extra inkomsten te verdienen.

Doe Mee aan de "Cam van de Maand" Wedstrijd

De "Cam van de Maand" wedstrijd staat open voor ALLE broadcasters op Cam4, met elke maand in totaal 20 prijzen ter waarde van USD 15.000. Meedoen aan wedstrijden kan niet alleen extra geld opleveren, maar ook je zichtbaarheid vergroten.

Het is eenvoudig om deel te nemen aan de wedstrijd. Dagelijks worden de 20 broadcasters met het hoogste aantal kijkers beloond met een award die zichtbaar is op hun CAM4-profiel. Daarnaast ontvangen ze punten op basis van hun dagelijkse prestaties:

 • 1e plaats: 7 punten
 • 2e plaats: 6 punten
 • 3e plaats: 5 punten
 • 4e plaats: 4 punten
 • 5e tot 9e plaats: 3 punten
 • 10e tot 14e plaats: 2 punten
 • 15e tot 20e plaats: 1 punt

Aan het einde van de maand worden de top 20 broadcasters met de meeste punten, die ook minimaal USD 250 of meer hebben verdiend in die maand, beloond met cash prijzen! De prijzen variëren van $250 tot $2500, afhankelijk van je rangschikking.

Voeg een Lovense Menu Toe om je Show te Verbeteren

Met Lovense Stream Master kun je een menu toevoegen om je show nog boeiender te maken en nog meer tokens te verdienen. Interactieve speeltjes kunnen een leuke en meeslepende ervaring bieden voor je kijkers, wat kan leiden tot meer fooien.

Kijkers houden van interactie en dynamiek, en een tipmenu speelt hier perfect op in. Door een Lovense Menu toe te voegen, geef je je kijkers inzicht in de vibratie van de Lovense Toy. Ze kunnen zien hoelang de vibratie duurt en hoe sterk deze is. Je kunt ook spellen zoals "Roll the Dice" en "Keno" activeren wanneer kijkers het door jou ingestelde bedrag tippen. Bovendien kun je je huidige top drie tippers tonen, wat de competitie en interactie tussen kijkers kan vergroten.

Door deze strategieën toe te passen en actief deel te nemen aan de verschillende mogelijkheden die Cam4 biedt, kun je je inkomsten als model maximaliseren en een succesvolle carrière opbouwen op het platform.

Interesse? Klik dan hier!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden